Sok Jual Mahal

La iyo to dadi menungso kok jual mahal pol.
Opo mergo kuwi aku yo ora weroh.
Yo kudune ojo jual mahal ben rukun sak kabehe.

Halah jenenge ae menungso yo ngono kuwi sok dodolan larang malah ora payu.
Contone ae dodolan rokok.
Ning toko sebelah mbati 500, eh ning jemursari mbati 1500, yo malah ora payu to rokoke.
Akire rokoke jamuren lek dirokok yo ora enak blas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s