Samiho Ningkatne Iman lan Taqwa

Monggo sedoyo kito samiho ningkataken iman lan taqwa kito dateng ngarsanipun Alloh SWT, kanthi giat nindha aken sedoyo perintahipun lan nebihi sedoyo awisanipun.

Alloh SWT dawuh wontening Al Qur’an,
“Yaa ayyuhalladziina aamanuu athii’ullooha wa rosuulahu wa laa tawallau anhu wa angtum tasyma’uun.”

inkang artosipun,
“He wong kang podo iman thoato siro kabeh marang Alloh lan Utusane lan ojo podo mengo siro kabeh soko Alloh, padahal siro kabeh podo krungu perintah-perintahe.”
(QS. Al-Anfal ayat 20).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s