Parikan di Akhir Pidato

Bapak lan Ibu, monggo kito ndongo nenuwun dateng Alloh SWT mugo-mugo kito tansah pinaringan taufik lan hidayah dening Alloh SWT sahinggo saget nglampahi perkawis ingkang dipun perintah dening Alloh SWT kanti sak sae-sae nipun, lan saget nebihi larangan-laranganipun Alloh SWT.

Sahinggo kito saget wilujeng ing ndonyo lan akhiraot.
Amiin…Yaa Robbal ‘Alamiin..

Ingkang Terakhir,

Eglek-eglek suarane cikar.
Impying-impying suarane dokar.
Elek-elek pidato gak gentar.
Eling-eling pancene sek belajar.

Teko krian nyang bungurasih.
Cukup sekian Terima Kasih.

Wabillahi taufiq wal hidayah
Wassalamu’alikum Warohmatullohi Wabarokaatuh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s