Opo Arti Babt Rd?

Lah iki paling angel nebake, opo arti babt rd yo.
Bab t rd atau ba bt rd atau apalah yo palingo artine ruwet.

Aneh-aneh ae tebakan yang bisa membuang orang lain menjadi bingung. Bingung yo gimana, misalo sing ngirim wong liyo, aku yo ra kepikiran.

Ora dipikir iku yo yo opo, garai mumet ae. Senengane kok sing mumet mumet ae.
Opo ora ono sing luweh jelas lan alus tur enak diwoco lak yo dadi bungahe ati.

Timbangane mumet nebak artine babt rd mending yo gawe acara sing migunani to karuane.
Hayoo…sampeyan sampeyan lak yo gak mudeng to artine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s