Pipis kok Loro rasane

Aku iku jane yo uwis ngombe banyu putih akeh bianget, nanging kok sek loro ae lek pipis. Opo mergo banyune elek yo, tapi aku tukune banyu galonan. Malah kadang saking akehe ngombe malah mutah-mutah.

Jane pengin rongsen maneh tapine duite ora nduwe. La wong digawe maem sak bendinane ae sek kurang, opo maneh gawe mertombo menyang rumah sakit.

Yo embohlah mungkin aku kakehan pikiran nganti loro maneh. Lek wis ngene aku yo aku tak ngombe banyu putih akeh-akeh ae ben rodok sudo lorone. La mosok pipis ae manukku loro terus kadang ae metu getihe abang nganti ngrintih kelaran.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s