Tibane ra Tresno aku

Kaget bianget rupane areke sek sinau mencintaiku. Jarene cintane wis nyang nggone arek iko ket lair ceprot. Jok ngono ngendikan, wong wis podo tuweke, koyok arek cilik mentik ae.

Kondo-kondo tresno kok malah sumaur gak tahu apa itu. Wo alah yo yo.
Ora tak omongne maneh ukoro cinta, soale yo percuma la wong yo piyambake ora ngerti, apa itu cinta jarene.

Nyawang kok nyawang mburi ae ket maeng. La nyawang ngarepe kapan…
Ngapunten seng kathah. Aku ora kerjo, nanging nduwe kuwajiban nggedekne bocah. Lek rabi maneh yo maleh dobel biayane, terus yo bondo endi maneh sing dibagi loro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s